bg-pureclinics

XL Hair

  /    /  XL Hair

XL Hair

XL Hair® activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. XL Hair® biedt mogelijkheden om verschillende vormen van kaalheid en symptomatische haaruitval te behandelen. Het type haaruitval welke in de dermatologie alopecia wordt genoemd is altijd al een probleem geweest, onafhankelijk van het geslacht of de leeftijd. Haaruitval kan een symptoom zijn van een huidaandoening of een complementair symptoom zijn van een andere aandoening. Haaruitval is natuurlijk erg zichtbaar en is een indicatie van de gezondheid van de persoon.

Indicaties voor behandeling zijn:
– Haarverlies ongeacht de oorzaak
– Haar dat snel breekt
– Dehydratie van de hoofdhuid en haaruitval

XLHair

Activeert haarzakjes

XL Hair® is een behandeling op basis van Hyaluronzuur en een mix van vitaminen en groeifactoren die belangrijk zijn voor de haargroei. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de conditie van de hoofdhuid verbetert. Daarnaast zet de mix van vitaminen en groeifactoren de haarfollikels aan tot het produceren van meer haar. De hoofdhuid wordt meer gehydrateerd, haaruitval wordt minder en wordt vertraagd en daarnaast wordt de haarfollikel geherstructureerd en versterkt waardoor het haar zijn stevigheid, glans en zachtheid terugkrijgt. De haarkwaliteit verbetert van wortel tot punt.
XL Hair bevat geen Minoxidil en 5-alpha-reductase inhibitoren (veelgebruikte medicatie met relatief veel bijwerkingen).

XL Hair® is in staat om de haar miniaturisatie bij alopecia in jong volwassenen tot mannen en vrouwen van middelbare leeftijd te herroepen. Daarnaast stopt het de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert het de groei van nieuwe haren binnen 6 maanden.

Effectief

XL Hair® is speciaal ontwikkeld voor oppervlakkige en diepe injecties in de huid, en is gebaseerd op de puurste en meest effectieve ingrediënten, met een synergetische werking. Een behandeling voor mannen uit 6 sessies en voor vrouwen uit 8 sessies.

Het gevolgde protocol is normaal gesproken eens per week gedurende de eerste vier behandelingen en daarna eens per twee weken. Uitsluitend het gebied waar haaruitval plaatsvindt wordt behandeld. Het product wordt door middel van kleine injecties in de hoofdhuid aangebracht. Het is belangrijk om voor de behandeling de hoofdhuid en het haar goed te wassen. Na de behandeling kun je je hoofdhuid het beste 24 uur niet wassen, zodat het product goed kan inwerken. Na 24 uur is de huid hersteld en zijn er geen beperkingen meer.

Gedurende 6 maanden dient er drie dagen per week tweemaal daags de Spray AD Daily Care Hair Energy gebruikt te worden. Het wordt geadviseerd om vervolgens tweemaal per jaar (lente en herfst) een touch-up te doen om de resultaten te onderhouden of elke 3 maanden een behandeling.

De behandeling wordt voorafgegaan door een intake waarbij uw verwachtingen en het te verwachten effect van de behandeling in kaart worden gebracht.

haaruitval-1

Hoe werkt het?
De haarfollikel heeft drie fases:
1. De fase waarin het haar zich in de follikel bevindt (anagene fase)
2. De fase waarin het haar loslaat (katagene fase)
3. De fase waarin er geen haargroei is (telogene fase)

XL-Hair-Daily-Care

XL Hair® en AD Daily Care Hair Energy

XL Hair® en AD Daily Care Hair Energy zijn capillaire regeneratoren welke de capillaire vezels revitaliseren en versterken door een afgifte van essentiële nutriënten voor capillaire groei en het stimuleren van de groeifactoren welke de haargroei bevorderen. XL Hair® bevat geen Minoxidil en 5-alpha-reductase inhibitoren (veelgebruikte medicatie met relatief veel bijwerkingen).

De RRS® behandelingen moeten plaatsvinden onder de juiste aseptische omstandigheden en voer altijd eerst een allergie test alvorens met de behandeling te beginnen.

De XL Hair® worden aangebracht door middel van oppervlakkige injecties in de huid. Dit wordt gedaan door een meso-injectie apparaat. De huidtherapeute informeert u over de wijze van de behandeling.

xl-hair-behandeling
behandeling-mesogun-hairxl

AD Daily Care Hair Energy producten:
is een topische oplossing met een hoog efficiënt natuurlijke extracten welke op synergetische basis samenwerken om haaruitval te bestrijden. Haaruitval kan veroorzaakt worden door zeer veel factoren. Sommige hiervan beïnvloeden de capillaire cyclus fase welke de haargroei beïnvloedt. Tijdens een normale capillaire cyclus groeit, rust en valt het haar uit. Dit is een niet-simultaan proces voor alle haren, daar iedere haar in een eigen fase zit waardoor normaal gesproken een normale dekking en groei van het haar gegarandeerd is.

Het is een capillaire regenerator welke de capillaire vezel revitaliseert en sterkt middels een grotere toevoer van essentiële nutriënten voor capillaire groei en het stimuleert de werking van specifieke haargroeifactoren.

Het is bestemd voor zowel mannen als vrouwen als preventieve of onderhoudsbehandeling bij excessieve haaruitval. Om de haargroei in de perioden van grotere haaruitval (herfst en lente) te stimuleren adviseren wij het gebruik voor tenminste 4 weken.

Gebruiksaanwijzing:

Reinig de (hoofd)huid alvorens het product aangebracht wordt. Spray direct op de (hoofd)huid en masseer licht in om er zeker van te zijn dat het product goed verdeeld wordt over het te behandelen gebied. Gebruik tweemaal daags zo lang als nodig is, laat het product minimaal 24 uur op de te behandelen (hoofd)huid zitten.

Na de behandeling wordt aangeraden om:

  • Hoge temperaturen, tenminste de eerste 12 uur na behandeling, te vermijden zoals blootstelling aan de zon, sauna en hammam.
  • De eerste 2 uren na de behandeling het gebruik van make- up en huidverzorging te vermijden.
  • Te beseffen dat het functioneel en/of cosmetisch resultaat van te voren niet kan worden gegarandeerd. Ontevredenheid met esthetisch resultaat geen verplichting oplevert om een vervolg behandeling uit te voeren anders dan tegen de daarvoor geldende tarieven.
  • In het geval van bijwerkingen meteen contact met de behandelaar op te nemen.
haaruitval

Kosten XL Hair