bg-pureclinics

RRS® HA Eyes

  /    /  RRS® HA Eyes

RRS® HA Eyes

RRS® HA Eyes is ontwikkeld voor de behandeling van wallen (vocht), donkere kringen en oppervakkige rimpels en een verouderde huid. RRS® HA Eyes geeft de oogcontouren weer een frisse en minder vermoeide uitstraling.

De oplossing bevat hyaluronzuur gecombineerd met een bio -revitalisatie complex bestaande uit vitaminen , anti- oxidanten en ingrediënten die een blekend en stimulerend effect op de bloedcirculatie hebben.

Behandeling
Een standaard protocol bestaat uit  4 sessies met een interval van twee weken. De behandeling kan goed gecombineerd worden een andere skinbooster voor het gehele gelaat of met een botulinetoxine behandeling. Bij de laatste behandeling zal er eventueel iets meer hyaluronzuur worden toegevoegd voor het meest optimale resultaat. Na de behandeling is vrijwel niets te zien van het injecteren. Wel kan er zoals bij iedere injectable behandeling een klein blauw plekje komen welke na een aantal dagen weer verdwijnt.

Het effect van een behandeling houdt tussen de 9 en 12 maanden aan. Wil je een permanent resultaat, zorg dan dat je om de 9 a 11 maanden even terug komt voor een vervolgbehandeling.

RRS HA EYES

Nazorg

Een uur na de behandeling mag een lichte make-up lycogel worden aangebracht. Soms kan een lichte roodheid, zwelling of een blauw plekje zichtbaar zijn. Deze verdwijnen over het algemeen snel. Vermijd een aantal dagen intensieve druk op het behandelde gebied en vermijd blootstelling aan zonlicht in geval van een blauwe plek. Na de behandeling mag je minstens drie uur niet sporten of in het behandelde gebied wrijven, tenzij de huidtherapeute hier specifieke adviezen over heeft gegeven. Je ziet het effect van een behandeling RRS HA Eyes niet direct, na 2 weken begint het effect zichtbaar te worden.

Uitstekende verzorging voor de huid rondom de ogen, actief serum voor de verzorging van de oogleden, aan te bevelen in combinatie met RRS® HA Eyes.

AD Daily Care Eyes is een actief serum voor de oogleden dat de zichtbare tekenen van huidveroudering rond de ogen vermindert. Het verzacht en verfraait het aangezicht van de oogcontouren en bevordert de elasticiteit van de huid. AD Daily Care Eyes vermindert de tekenen van de donkere en/of gezwollen wallen onder de ogen. AD Daily Care Eyes wordt snel opgenomen, heeft een aangename geur en is niet plakkering.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden die er zijn tijdens een geheel vrijblijvend en gratis intakegesprek.

Kosten RRS-Eyes