bg-pureclinics

Laser ontharen

  /    /  Laser ontharen

Laser ontharen

Heb je last van overbeharing? Wil je niet meer scheren, waxen, harsen, epileren of ontharen met een ontharingscrème? Heb je last van een geïrriteerde huid en/of van ingegroeide haren?

Pure Laserclinic biedt de oplossing hiervoor. Ontharen door middel van een laserbehandeling is een definitieve oplossing voor deze problematiek. Door middel van laserontharing reduceren wij ongewenste haargroei op elk gewenst gebied. Een gladde, haarvrije huid is helemaal van deze tijd. Bij Pure Laserclinic laseren wij de ongewenste haargroei met de Soprano Laser. Pijnloos en definitief ontharen is nu een mogelijkheid met de Soprano Laser. De Soprano Laser zorgt ervoor dat het pigment wat zich bevindt in het haarzakje geabsorbeerd wordt. Het pigment zet dit om in warmte waardoor de haarwortel definitief onthaart wordt. De warmte wordt geleidelijk aan opgebouwd tot een temperatuur van 50 graden. Door de geleidelijke opbouw wordt de behandeling als pijnloos ervaren. Er zijn ongeveer 8-10 behandelingen per lichaamsdeel nodig om van de storende haartjes af te zijn.

Wanneer men de haren verwijderd door middel van epilatie, harsen, waxen of een ontharingscrème duurt het 4-6 weken dat alle haren weer volledig zijn uitgegroeid. De haren mogen dus alleen geschoren worden tussen de behandelingen door. Wij adviseren om geen ontharingscrème te gebruiken met het scheren.

Pijnloze ontharing

Waarom is de behandeling met de Soprano Laser pijnloos ten opzichte van andere laserapparaten? De Soprano Laser werkt volgens de ‘IN-Motion’ methode wat betekent dat er veel pulsen in een korte periode in de huid wordt afgegeven. Hierdoor wordt de huid geleidelijk tot 45 graden opgewarmd, waardoor het effectief en pijnloos is. Doordat de eiwitten van het haarzakje rond deze temperatuur zijn voedende eigenschap verliest, zal het haarzakje uitvallen. Laserontharing heeft alleen invloed op de haartjes die zich in de groeifase bevinden. Bij 85% van de personen zijn 6 tot 8 behandelingen nodig om van de ongewenste haargroei af te zijn(dit verschilt per lichaamsdeel). Met de Soprano Laser kunt u behandeld worden ongeacht uw huidtype of het seizoen. De Soprano Laser beïnvloedt de melanine van de huid met behulp van een unieke methode, waardoor de procedure kan worden uitgevoerd op elk moment van het jaar alsmede op gebruinde huid. Bovendien is de blootstelling aan de zon minder traumatische aan de huid na de ‘IN-Motion’ behandeling. Zelfs gevoelige gebieden kunnen op een comfortabele en pijnloze manier worden behandeld. Ook biedt de Soprano Laser een uitstekende oplossing voor de mannen. Zeer gevoelige delen zoals gezicht, borstkas en rug vereisen een bijzondere zorg.

Hoe werkt de Soprano Laser?

VOORDELEN LASER ONTHAREN

Voordelen ten opzichte van andere methodes: ­

  • 100% pijnloos
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Geen kans op verbrandingen
  • Zonder medicatie of andere voorbehandeling
  • De vervolgbehandelingen kunnen elkaar snel opvolgen
  • Behandeling van donkere huidskleur (ook zongebruinde huid)
  • Behandeling met weinig tot geen irritatie
  • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken

Kosten Laser Ontharen

* Je kunt mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding. Dit omdat zorgverzekeraars behandelingen vaak gedeeltelijk of geheel vergoeden. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor informatie en voorwaarden.