bg-pureclinics

Dermafiller

  /    /  Dermafiller

Dermafiller

Dermafiller, de filler zonder naalden!

Wilt u ook graag een mooie oog opslag dan is dit nieuwe product echt iets voor u! Met deze nieuwe techniek worden er d.m.v. microscopische kleine puntjes gekristalliseerde hyaluronzuurdeeltjes in de huid gebracht. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die vocht in de huid vasthoud. Hierdoor worden rimpels opgevuld en wordt de huid steviger. Door de collageen en vitamine c die extra toegevoegd zijn geeft dit een extra ‘boost’ aan de huid.  Door het insluizen van Hyaluronzuur direct in de huid trekt de huid op de behandelde plek vocht aan, waardoor direct resultaat zichtbaar is.

De patches bevatten geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet getest op dieren. Het bestaat uit alleen natuurlijke stoffen.

pure-dermafiller
Dermafiller

Hoe gaat de behandeling?

De patches worden direct op het te behandelen gebied aangebracht, dit is vaak onder de ogen of bij de neus-lippenplooi en op de lippen. De patches zijn eenvoudig aan te brengen en heeft geen moeilijke handeling. De eerste behandeling wordt aangebracht door onze huidtherapeuten. Tijdens de behandeling wordt de huid eerst gereinigd waarna de patches aangebracht worden. De dermafiller blijft 20-25 minuten zitten op het behandelende gebied. Daarna wordt het collageen wat zich achterlaat op de huid in gemasseerd. In het vervolg kunnen de patches thuis aangebracht worden.

Als de dermafiller wordt aangebracht ervaart men een licht prikkelende sensatie, omdat de micro puntjes van hyaluronzuurkristallen direct worden opgenomen onder de opperhuid. De hyaluronzuurkristallen lossen volledig op in de huid en wordt het herstel van de vochtbalans direct zichtbaar. De rimpels zullen zich opvullen. Hierdoor krijgt de huid zijn elasticiteit en stevigheid terug.

Na de behandeling?

Om het resultaat optimaal te houden adviseren wij om de patches thuis te gebruiken. Wij adviseren om de patches minimaal 1 keer door een ervaren huidtherapeute aan te brengen. Na deze behandeling mogen de dermafillers wekelijks onderhouden worden.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor zowel mannen als vrouwen is deze behandeling geschikt. De patches hebben effect op de lichte tot diepe rimpels en ook bij volume verlies is deze behandeling geschikt.

Hoelang duurt de behandeling?

De eerste behandeling duurt 60 minuten, allereerst zal er een intake plaats vinden. Daarna word de dermafiller aangebracht. Deze blijft 30 minuten zitten. Vervolgens zal het door onze huidtherapeuten afgehaald worden. De achter gebleven collageen wordt hierna in gemasseerd. U krijgt instructies mee voor het thuis gebruik.

pure-tca-peeling

Kosten Dermafiller