bg-pureclinics

Camouflagetherapie

  /    /  Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Camoufleren is het tijdelijk verbergen van huidkleurverschillen met behulp van camouflagecrème. Ook bij minder opvallende huidkleurverschillen, bijvoorbeeld wanneer uw huid een onrustig beeld vertoont door rode bultjes, pigmentvlekjes of couperose kunt u camoufleren toepassen. Uiteraard kunnen zowel vrouwen als mannen camouflagecrème gebruiken.

Wat houdt de behandeling in?

Uit een breed pallet aan kleuren kiest u samen met de huidtherapeut een kleur of kleurencombinatie die uw normale huidteint zo dicht mogelijk benadert. Vervolgens krijgt u een crème die u dagelijks zelf kunt aanbrengen. De crème is huidvriendelijk. Met een fixeerpoeder of spray maakt u de crème watervast en veegvast.

Camouflagetherapie
Camouflagetherapie banner

De huidtherapeut leert u hoe u de crème op natuurlijke wijze kunt aanbrengen, zodat u zich de hele dag beschermd en zeker zult voelen. Ook krijgt u advies over de manier waarop u de crème het beste kunt fixeren en weer kunt verwijderen.

Lycogel adviseren wij voor een natuurlijke dekking van lichte huidkleurverschillen zoals: gevoelige en onzuivere huiden, blauwe kringen onder de ogen, rode vlekjes, couperose of rest-acné.

Veel vrouwen, soms ook mannen, gebruiken voor een mooie egale dekking dagelijks 1 of 2 pompjes Lycogel over hun dagcrème. Lycogel dekt beter dan een normale foundation, terwijl de poriën niet verstopt raken. De huid blijft ‘ademen’. Daarnaast kalmeert Lycogel de huid en helpt ontstekingen uitdoven. Tevens bevat Lycogel SPF 30, een goede bescherming voor zonlicht. Dit maakt deze camouflage zeer geschikt voor toepassing na een huidtherapeutische behandeling als de huid zich moet herstellen. Lycogel is direct verkrijgbaar in de praktijk.

Deze camouflagecrème is zeer eenvoudig aan te brengen met uw vingers. Omdat Lycogel olie-vrij is, kunt u beter vooraf uw dagcrème aanbrengen. Over het algemeen zijn hiervoor geen camouflagelessen nodig, tenzij u dat graag wilt.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden die er zijn voor u tijdens een geheel vrijblijvend en gratis intakegesprek.

Kosten Camouflagetherapie

* Je kunt mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding. Dit omdat zorgverzekeraars vaak behandelingen gedeeltelijk of geheel vergoeden. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor informatie en voorwaarden.