bg-pureclinics

Behandelingen

  /  Behandelingen
pure-laser-ontharen

Laser ontharen

Pure Dermclinic Uden en Nijmegen is gespecialiseerd in het laser ontharen met de Soprano Laser. Waxen, epileren en harsen is nu verleden tijd. Met de laserbehandelingen zullen de haren definitief onthaart worden.

pure-acnetherapie

Acnétherapie

Acne is een aandoening van de talgklieren die veel voorkomt. De huidtherapeute voert een diepte reiniging uit waarbij de mee-eters en puisten geleegd worden. De behandelingen kunnen ook gecombineerd worden met een peeling. Acne behandelingen worden uitgevoerd door onze gediplomeerde Huidtherapeute.

pure-camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Camoufleren is het tijdelijk verbergen van huidkleurverschillen met behulp van camouflagecrème. Ook bij minder opvallende huidkleurverschillen, bijvoorbeeld wanneer uw huid een onrustig beeld vertoont door rode bultjes, pigmentvlekjes of couperose kunt u camoufleren toepassen.

pure-tca-peeling

TCA peeling

Bij Pure Dermclinic werken wij met de TCA peeling. De TCA peeling kan ingezet worden voor veel verschillende indicaties zoals pigmentproblemen, atrofie van de huid, acne en zonneschade.

pure-easy-phytic-peel

Easy Phytic Peeling

De easy phytic peeling bestaat uit een combinatie van verschillende zuren en is een goede aanvulling op een acne behandeling. De peeling wordt aangeraden bij huidveroudering, droge huid, oppervlakkige pigmentproblemen, lichte vorm van acne.

pure-skinboosters

Skinboosters

De skinbooster is een oppeppertje van het gezicht. Door middel van Hyaluronzuur is het natuurlijke bestanddeel van de huid dat zorgt voor hydratie. De skinbooster wordt uitgevoerd door een mesogun waarbij kleine naaldjes in de huid worden gemaakt. Hierdoor kan de vloeistof opgenomen worden in de huid.

pure-xl-hair

XL Hair

XL Hair stopt haar uitval en stimuleert de groei van gezonde haren. De behandeling is geheel pijnloos. XL hair biedt mogelijkheid om verschillende vormen van kaalheid en symptomatische haaruitval te behandelen. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

pure-dermafiller

Dermafiller

De patches worden direct op het te behandelen gebied aangebracht, dit is vaak onder de ogen of bij de neus-lippenplooi en op de lippen. De patches zijn eenvoudig aan te brengen en heeft geen moeilijke handeling. De eerste behandeling wordt aangebracht door onze huidtherapeuten.

pure-rrs-eyes

RRS® HA EYES

RRS® HA Eyes is ontwikkeld voor de behandeling van wallen (vocht), donkere kringen en oppervakkige rimpels en een verouderde huid. RRS® HA Eyes geeft de oogcontouren weer een frisse en minder vermoeide uitstraling.

De oplossing bevat hyaluronzuur gecombineerd met een bio -revitalisatie complex bestaande uit vitaminen , anti- oxidanten en ingrediënten die een blekend en stimulerend effect op de bloedcirculatie hebben.